Ora Ono Wektu – Ani Arlita

Uwis ora ono wektu Sithik wae sayang kanggo awakku Wis tak tompo karepmu Ra sayang selehno tresnomu Ojo gawe loroku Itu Merupakan Kutipan Lirik Lagu Ora Ono Wektu Yang Di Nyanyikan Oleh Ani Arlita. Lirik Yang Terkait Dengan Lagu Ora Ono Wektu Beberapa Diantaranya Adalah: Ani Arlita – Ora Ono Wektu. Dan Berikut Ini Lirik … Baca Selengkapnya