Tak Simpen Neng Ati – Dano Naravica

Tak simpen ning ati Nganti tekan pati ora iso lali Senadyan aku ning kene dudu sopo-sopomu Ning tresnoku mung kanggo kowe Pancen iki dalan uripku Itu Merupakan Kutipan Lirik Lagu Tak Simpen Neng Ati Yang Di Nyanyikan Oleh Dano Naravica. Lirik Yang Terkait Dengan Lagu Tak Simpen Neng Ati Beberapa Diantaranya Adalah: Dano Naravica – … Baca Selengkapnya