Lirik Jo Klitik – Kanggo Kowe

Opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene Bebarengan karo kowe urip sak bendinone Saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno Aku percoyo ra ono wong wadon liyo Itu Merupakan Kutipan Lirik Lagu Kanggo Kowe Yang Di Nyanyikan Oleh Jo Klitik. Lirik Yang Terkait Dengan Lagu Kanggo Kowe Beberapa Diantaranya Adalah: Jo Klitik – Kanggo … Baca Selengkapnya